Δάσκαλοι

Ras            

 

 

«ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ DRAGON RYU»

Ο Ρας Τριαντάφυλλος Τσαγρής γεννήθηκε το 1976 στο Σάσκατουν, Σασκάτσιουαν του Καναδά από Έλληνες γονείς κι αργότερα η οικογένεια του γύρισε στην Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκε στο Αίγιο κοντά στην Πάτρα.
Στα 16 του ξεκίνησε με το bodybuilding, Tae kwon do και πυγμαχία όπου και έλαβε μέρος σε διάφορους ερασιτεχνικούς αγώνες.
Υπηρέτησε (1995 – 1997) στις ειδικές δυνάμεις των καταδρομών στην Κύπρο (35ΜΚ), όπου εκεί γνώρισε από κοντά το Ninjutsu και εκπαιδεύτηκε σε όλη του την θητεία.
Όλα αυτά τα χρόνια εκπαιδευόταν σε διάφορες σχολές Ninjutsu στην Αθήνα και το 2010 πήγε στην Ιαπωνία και παρακολούθησε από κοντά τον δάσκαλο Massaki Hatsumi όπου και πήρε το 5Dan στο Bujinkan.
Έχει ασχοληθεί με διάφορα στιλ όπως το Kick Boxing (2Dan), Krav Maga (Israel), το Παγκράτιο και τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες (ΜΜΑ), όπου στα δύο τελευταία είναι αναγνωρισμένος προπονητής από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες και από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το 2010 την χρονιά της τίγρης δημιούργησε την Dragon Ryu και το 2012 την χρονιά του δράκου έγινε Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών με το όνομα «Η Τέχνη του Δράκου».
Σπούδασε Στρατηγική Διεύθυνση Έργων Ιδιωτικής Ασφάλειας καθώς και Εναλλακτικές Επιστήμες στις ειδικότητες: Κινέζικη Ιατρική, Ρεφλεξολογία, Βελονισμό, Χειροπρακτική και Μάλαξη. Επίσης, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε θέματα ασφαλείας για πρόσωπα υψηλού κινδύνου και ευπαθών στόχων, ασφάλεια κτιρίων, αεροδρομίων και μεταφορά πολύτιμων αντικειμένων, ναυαγοσωστική και καταδύσεις.
Έχει δουλέψει ως σωματοφύλακας προσώπων υψηλού κινδύνου, ως φρουρός ασφαλείας εμπορικών πλοίων σε επικίνδυνες περιοχές, ως ιδιωτικός φύλακας σε ασφάλεια κτιρίων, αεροδρομίων, διαφόρων εταιρειών και κέντρων διασκεδάσεων. Κατά την ενεργητική του δράση έχει φυλάξει επιχειρηματίες, πολιτικούς, διεθνείς αθλητικές ομάδες και διεθνής προσωπικότητες.
Είναι αναγνωρισμένος και πιστοποιημένος εκπαιδευτής από κρατικούς φορείς σε θέματα πολεμικών τεχνών, θέματα ασφαλείας και πρώτων βοηθειών και έχει διδάξει δεκάδες σεμινάρια.

 

ΜΕΛΗ ΚAΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ DRAGON RYU

Γιαννιώτης

Ο Ιωάννης Θ. Γιαννιώτης γεννήθηκε τον Ιανουάριο 1977 της χρονιάς του Δράκου, στην Λευκίμμη της Κέρκυρας. Η επαφή του με τις Πολεμικές Τέχνες αρχίζει το 1992 σε ηλικία 15 ετών και εκπαιδεύετε στην παραδοσιακή τέχνη KOEI-KAN KARATE DO.

Συμμετείχε σε Αθλητικές διοργανώσεις του συστήματος αποσπώντας θέσεις και μετάλλια όπου αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν το 1994 να συμμετάσχει σε αγώνες επιλογής της Προ-Εθνικής Ομάδας Καράτε. Το 1995 κατατάσσεται στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και υπηρέτησε ως βαθμοφόρος στις Δυνάμεις  Καταδρομών στην Κύπρο 35ΜΚ, εκεί γνώρισε την πολεμική τέχνη του Ninjutsu όπου και εκπαιδεύτηκε σε όλη του την θητεία έως τον Μάρτιο του 1997.

Το Νοέμβριο του 1997 εισέρχεται εκ νέου στις τάξεις του Στρατού ως μόνιμος υπαξιωματικός όπου υπηρετεί έως σήμερα στις Ειδικές Δυνάμεις Καταδρομών. Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του έχει αποφοιτήσει επιτυχώς και κατάλληλος ως εκπαιδευτής από διάφορα Σχολεία (αλεξιπτωτιστής ελευθέρας πτώσης, εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών, σχολείο ελευθέρων σκοπευτών και ανιχνευτών, διεξαγωγή επιχειρήσεων σε αστικό περιβάλλον με τα ΕΚΑΜ, έρευνα και διάσωση αγνοουμένου από επικίνδυνες περιοχές, κυβερνήτης ταχύπλοων σκαφών, κ.α.) και εκπαιδεύσεις των Ειδικών Δυνάμεων που συμμετείχε.

Έχει υπηρετήσει σε πολύ αξιόμαχες μονάδες των ειδικών δυνάμεων ΕΤΑ, Ζ΄ ΜΑΚ κ.α. καθώς επίσης έχει συμμετάσχει και σε επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν και στο Κοσσυφοπέδιο κατά διαστήματα από το 2004 έως το 2011 όπου και παρασημοφορήθηκε 2 φορές από το ΝΑΤΟ και άλλες 8 φορές από την υπηρεσία του.

Έχει συνεκπαιδευτεί με άλλους διεθνής στρατούς σε διάφορες ασκήσεις του ΝΑΤΟ όπως και στην πολεμική τέχνη των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων  U.S. Army Tactical Combatives βασισμένη στο Ninjutsu όπου και απέκτησε το 4ο επίπεδο εκπαίδευσης.

Έχει ασχοληθεί με διάφορα στιλ όπως το Muay Thai, Okinawa Karate, Ninjutsu όπου και είναι επίσημος εκπαιδευτής και μέλος της Dragon Ryu.

Από τo 2011 διδάσκει την πολεμική τέχνη των Ninja μέχρι και σήμερα στην Θεσσαλονίκη όπου διαμένει.


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Ο Χρήστος Τσεκούρας γεννήθηκε το 1988, τη χρονιά του δράκου, στο Μαρούσι Αττικής. Η πρώτη του επαφή με τις πολεμικές τέχνες γίνεται το 1996 σε ηλικία 8 ετών, όπου κι εκπαιδεύεται στο Judo. Μέχρι το 1999 συμμετείχε σε αθλητικές διοργανώσεις του συστήματος κι ερασιτεχνικούς αγώνες. Από το 2000 μέχρι σήμερα έχει ασχοληθεί με διάφορα στιλ όπως JuJutsu (1ο DAN), Shotokan Karate, Aikido, Kenpo, Krav Maga, Tai-Chi, Πυγμαχία και KickBoxing.

Το 2010 ξεκινάει την εκπαίδευσή του στο Ninjutsu στην σχολή της Dragon Ryu και το 2013 παίρνει την μαύρη ζώνη και τον τίτλο του “Assistant Instructor” 1ο Χρυσό Αστέρι του 1ου επιπέδου της Dragon Ryu.

Το 2012 υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις των καταδρομών στην Κύπρο (35ΜΚ), όπου και διακρίθηκε για το ήθος και τις υπηρεσίες του. Επίσης, έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια πρώτων βοηθειών, σωματοφυλακής και πολεμικών τεχνών.

Το 2015 περνάει στο 2ο εκπαιδευτικό επίπεδο και γίνεται “Instructor” με 2 Χρυσά Αστέρια όπου πλέον διδάσκει επίσημα στο Dojo της Dragon Ryu.

Τέλος, είναι επίσημα πιστοποιημένος ως εκπαιδευτής Krav Maga (Civilian Instructor) και φέρει το βαθμό G1 (Graduate level 1) από την ελληνική ένωση Limits Krav Maga (website: http://kravmaga.top/).

 

Ο Γεώργιος Μαργιόλας γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1972 στην Κρήτη από Κρητικούς γονείς όπου και μεγάλωσε τα παιδικά του χρόνια.

Ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες το 2010 στο Dojo της Dragon Ryu όπου έδειξε πίστη, αφοσίωση και αγάπη γι’ αυτό που έκανε και κατάφερε αυτό που δεν πίστευε ότι μπορούσε να κάνει ποτέ. Η σταθερή και η συνεχόμενη εκπαίδευση όλων αυτών των ετών τον μεταμόρφωσε και τον απογείωσε στον χώρο των πολεμικών τεχνών όπου και έγινε ένας πάρα πολύ καλός μαχητής αλλά και εκπαιδευτής της Dragon Ryu.

Πατέρας πλέον δύο παιδιών, διδάσκει τους μαθητές αρχές της ζωής και μέτρα προστασίας και πρόληψης, ότι δεν έμαθαν σε εκείνον όταν ήταν μικρός.

Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με τον χώρο της ασφάλειας και έχει εργαστεί ως security σε πρεσβείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, συνοδός επισήμων, καθώς έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια πολεμικών τεχνών και θεμάτων ασφαλείας.